Зелено кафе Зелено кафе - Ultra Green Coffee Цена на зелено кафе

Политика за поверителност и защита на личните данни

ФАРМА СЛИМ ООД, ЕИК 148145355, email: sales@greencoffee.bg, наричан по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, е регистриран като администратор на лични данни към комисията за защита на личните данни /КЗЛД/ с удостоверение №297635.

Използвайки сайта www.greencoffee.bg и/или предоставяйки ни личните си данни, Вие изрично се съгласявате, Вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани от ДОСТАВЧИКА, като същевременно с това гарантирате тяхната точност и достоверност. Вие също така декларирате, че сте били информирани за типа лични данни, които ДОСТАВЧИКА събира и обработва, за целите, за които ще бъдат използвани те, както и за Вашето право на достъп, коригиране или изтриване на събраните лични данни. Ако имате възражения, моля не използвайте този сайт или не ни предоставяйте каквито и да е лични данни.

КАКВО СА "ЛИЧНИ ДАННИ"

„Лични данни“ са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци (например име, имейл, адрес, телефонен номер и други подобни).


КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЪБИРАМЕ И С КАКВА ЦЕЛ:

  • ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН ИЛИ ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: В този случай ДОСТАВЧИКЪТ и представляващите го лица, чрез формата за онлайн поръчка на сайта, чрез онлайн чата на сайта или чрез комуникация по телефона, събират лични данни като имена, телефонен номер, имейл адрес, адрес за доставка, фирмени данни за фактури, с цел изпращане и доставяне на поръчаните от потребителите продукти, издаване на фактура, както и различни промоционални имейл или sms кампании за различни отстъпки, промоции и нови продукти. Вашите лични данни, заедно с точната дата и часа на подадената поръчка се съхраняват в нашата защитена база данни, която хостваме на защитен със SSL сертификат сървър на СуперХостинг.БГ. ДОСТАВЧИКЪТ не предоставя никакви лични данни на трети лица и Външните оператори на лични данни, използвани на сайта ни и посочени подробно по долу, освен в случаите, когато законът го задължава.
  • КОМЕНТАРИ НА НАШИЯ БЛОГ: При публикуване на коментар на нашия блог, се изисква да въведете вашето име и имейл адрес, заедно с вашия коментар, които ще бъдат запаметени в нашата база данни, заедно с IP адреса на компютъра, от който пишете коментара, както и часа и датата на изпращане. Ще бъде публикуван само коментара и името ви, но ако имейл адреса ви е свързан с Gravatar акаунт, вашата снимка също ще бъде публикувана. Тази информация се използва само, за да се идентифицирате като коментатор в блога ни и не се предоставя на Трети лица и Външните оператори на данни, използвани на сайта ни. 
  • ОНЛАЙН ФОРМА ЗА КОНТАКТ: Ако решите да се свържете с нас, чрез формата за контакт от страницата на сайта ни "За контакти", ще трябва да въведете вашите имена, телефон /не е задължителен/, имейл адрес, град, както и вашето съобщение до нас, които ще бъдат запаметени в нашата база данни, заедно с IP адреса на комюптъра, от който пишете коментара, както и часа и датата на изпращане. Тази информация ще бъде оформена като имейл съобщение и изпратена до нашия имейл адрес чрез Simple Mail Transfer Protocol (SMTP). Нашите SMTP сървъри са защитени чрез TLS (понякога известно като SSL), което означава, че имейл съдържанието се криптира  и изпраща чрез SHA-2, 256-бита криптиране. След това съдържанието на имейл съобщението се декриптира от нашите локални компютри и устройства. Никаква информация не се предоставя на Трети лица и Външните оператори на лични данни, използвани на сайта ни.

ДОСТАВЧИКЪТ не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното: разкриват расов или етнически произход, разкриват политически, религиозни или философски убеждения, членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели, се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном;


"БИСКВИТКИ" (COOKIES) И ДРУГИ ПРОСЛЕДЯВАЩИ ТЕХНОЛОГИИ:

  • КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ БИСКВИТКИТЕ: Бисквитките са малки частици данни, които се изпращат до Вашия браузър от уеб сървър и се съхраняват на Вашето устройство, така че сайтът да може да разпознае Вашия компютър. Има два типа бисквитки – постоянни и временни или сесийни бисквитки. Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на Вашия компютър или мобилно устройство за дълъг период от време. Сесийните бисквитки се поставят временно в компютъра Ви, когато посещавате нашия сайт, но изчезват, когато затворите страницата, което означава, че те не се съхраняват за постоянно на Вашето устройство. Повечето компании използват бисквитки на сайтовете си, за да подобрят използваемостта. Бисквитките не могат да навредят на Вашите файлове или да увеличат риска от вируси в компютъра Ви.

  • ВИДОВЕ БИСКВИТКИ:

    - Сесийни бисквитки /session cookies/: Тези бисквитки се записват временно в хард диска на компютъра Ви или в мобилното ви устройство, когато посещавате нашия сайт, но изчезват, когато затворите сайта, което означава, че те не се съхраняват за постоянно на Вашето устройство. 

    - Постоянни бисквитки /permanent cookies/: Тези бисквитки остават записани на устройството ви, дори и след като сте затворили сайта и браузъра. Срокът може да варира от 1 сек. до няколко години.

    - Бисквитки на трети страни: Тези бисквитки се инсталират от трети страни, които се управляват от съответните сайтове и не се контролират от нас. Срокът може да варира от 1 сек. до няколко години.

  • КАКВИ БИСКВИТКИ ИЗПОЛЗВА САЙТА:

    - Сесийни бисквитки за определяне на времетраенето на сесията на потребителя на сайта. Изтичат с края на сесията;
    - Сесийни бисквитки на WordPress, които определят дали сте логнат потребител в сайта или не;
    - Постоянни бисквитки, за да определим дали сте се съгласили с предупреждението, че използваме бисквитки или не. Изтичат след 1 година;

    Използваме и някои бисквитки на трети страни като част от нашите услуги. Тези бисквитки се управляват от съответните сайтове и не се контролират от нас. По-долу са изброени бисквитките на трети страни, които използваме, някои от които могат да бъдат изключени с помощта на общите настройки на Вашия браузър. За други е необходимо да посетите съответните сайтове и да следвате осигурените инструкции.Ние считаме изброените по долу за Външни оператори на лични данни /вижте раздел ВЪНШНИ ОПЕРАТОРИ НА ЛИЧНИ ДАННИ/.

    - Постоянни бисквитки на Cloudflare. Тези бисквитки са задължителни и необходими за поддържане сигурността на сайта от Cloudflare. Изтичат след 1 година;
    - Различни по вид и времетраене бисквитки на Google Analytics на Google. Като повечето сайтове и ние използваме Google Analytics с цел проследяване и статистика за трафика на сайта и източниците на трафик. Въпреки, че Google Analytics записва данни като вашето географско местоположение, вид устройство, браузър или оперативна система, никаква част от тази информация не може да бъде използвана, за да бъдете персонално идентифициран от нас.  Google Analytics също така записва и IP адреса на вашия компютър, но не ни дава достъп до тази информация. Събраните по този начин данни са анонимни за нас, ние не получаваме информация за самоличността на потребителите. Google може да използва информацията за собствени рекламни цели, в съответствие с политиката за използване на данни на Google. Бисквитките изтичат от 1 секунда до максимум 2 години. Подробности може да видите на страницата за Поверителност и лични данни на сайта на Google Analytics - ТУК;
    - Различни по вид и времетраене бисквитки на Facebook. Като повечето сайтове и ние използваме Facebook бисквитки и пиксели с цел проследяване и статистика за трафика на сайта, източниците на трафик, вида на прегледаните продукти, извършени покупки, ефективност и ремаркетинг на рекламите ни във facebook и други. Събраните по този начин данни са анонимни за нас, ние не получаваме информация за самоличността на потребителите. Въпреки това, данните от Facebook се съхраняват и обработват, така че има възможност за връзка към съответния потребителски профил и Facebook може да използва информацията за собствени рекламни цели, в съответствие с политиката за използване на данни на Facebook. Бисквитките изтичат след максимум 6 месеца. Подробности може да видите на страницата за Поверителност и лични данни на сайта на Facebook - ТУК;

  • КАК ДА ИЗКЛЮЧИТЕ БИСКВИТКИТЕ:

    Всички съвременни браузъри Ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню "опции" или "предпочитания" на Вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, следните линкове могат да Ви помогнат или можете да използвате бутона "Помощ" от менютата на Вашия браузър за повече детайли:

    Настройки на бисквитките в Internet Explorer
    Настройки на бисквитките в Firefox
    Настройки на бисквитките в Chrome
    Настройки на бисквитките в Safari web

    Настройки на бисквитките в iOS.

    Ако се притеснявате относно рекламните бисквитки към трети страни, генерирани от рекламодатели, можете да ги изключите от тук: Your Online Choices site.

  • ИЗПОЛЗВА ЛИ САЙТЪТ БИСКВИТКИ, КОИТО СЪДЪРЖАТ ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ:

    Не, бисвкитките, които използваме са анонимни и не съдържат никакви лични данни.

    Моля, обърнете внимание, че промените в браузъра Ви, с които се деактивира функцията за бисквитки, могат да попречат на част от нашия сайт да функционира правилно!

РАЗКРИВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ ПРЕД ТРЕТИ СТРАНИ

ДОСТАВЧИКЪТ предприема всички необходими мерки за защита на личните данни на ползвателите на сайта, съгласно ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИЕВРОПЕЙСКА ДИРЕКТИВА 95/46/ЕО ЗА ЗАЩИТА НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА ПРИ ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ И ЗА СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ТЕЗИ ДАННИ и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА. ДОСТАВЧИКЪТ се задължава да не предоставя личните данни на ПОЛЗВАТЕЛЯ на трети лица, освен в случаите, когато законът го задължава. ДОСТАВЧИКЪТ гарантира сигурността и конфиденциалността на предоставените от потребителите на сайта лични данни. Данните и личната информация, предоставени от потребителите, се използва от ДОСТАВЧИКА само за управление на поръчки, за доставка на продукти, за обработка на плащания, за комуникиране с ПОТРЕБИТЕЛЯ относно поръчки, продукти и промоционални оферти, напомняне по имейл, или телефон, препоръки на нови продукти, рекламни кампании и промоции и други.

В случай на пълно или частично сливане с друга компания или придобиване изцяло или част от Фарма Слим ООД от друга компания, приобретателят ще има достъп до информацията, поддържана от ДОСТАВЧИКЪТ, която може да включва лични данни.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ние взимаме всички възможни предпазни мерки – включващи административни, технически и физически мерки – за да защитим личната ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от не оторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване. Сайтът ни е защитен 256 битов SSL сертификат, хоства се на силно защитен от хакерски атаки Managed VPS сървър на СУПЕРХОСТИНГ.БГ, използваме криптирани SMTP канали за съобщения и имейли, а информацията в базата ни данни е криптирана. Сайтът и базата данни се архивира ежедневно. Всички наши компютри са снабдени с най-високо ниво на защита от вируси, хакерски и фишинг атаки, и са снабдени със защитна стена / Fire wall/, които се актуализират ежедневно. 

ЦЯЛОСТ И ЗАДЪРЖАНЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ще задържим личната ви информация за период, необходим да бъдат изпълнени целите, изложени в настоящата Политика за защита на личните данни, освен ако по закон не се изисква да я задържим за по-дълъг период.

ЛИЧНИ ДАННИ ОТ ДЕЦА

Ние не събираме съзнателно лична информация от деца на възраст под 14 години. Ако научим, че сме събрали лична информация на дете на възраст под 14 години, ще предприемем стъпки, за да изтрием тази информацията възможно най-скоро.

КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Ако сте ни предоставили Ваши лични данни, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • Ако имате регистрация на нашия сайт, може да проверите точността, пълнотата и актуалността на информацията Ви за контакт, като влезете във Вашия профил;
  • Право на достъп до личните Ви данни, обработвани нас;
  • Право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;
  • Право на преносимост на данните в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат;
  • Правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • Право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации и др.;
  • Право на жалба до Комисията за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.Ако искате да упражните правата си или да изявите отказ от получаване на електронния бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез изпращане на имейл на sales@greencoffee.bg или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: гр.Варна, бул. Княз Борис I №133, склад 3, до длъжностното лице отговарящо за защита на личните данни.

    Имаме право да откажем да обработваме заявки, които се повтарят неоснователно, изискват несъразмерни технически усилия, застрашават поверителността на други потребители, заявки, които са крайно непрактични или до които иначе по закон, не се изисква достъп.

НАРУШАВАНЕ НА СИГУРНОСТТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Ние ще докладваме на всички засегнати лица за всяко противозаконно нарушаване на сигурността на личните данни, събрани от този сайт и съхранявани в нашите база данни или база данните на Ваншните оператори на лични данни, с които работим, в рамките на 72 часа от момента на нарушаването.

ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Възможно е периодично да актуализираме своята Политика за защита на личните данни. При промяна в настоящата политика, на уеб сайта ни ще бъде публикувано съобщение, както и актуализираната Политика за поверителност и защита на личните данни. Настоящата политика влиза в сила и е приложима за трети лица, считано от 01.05.2018г.

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Ако имате някакви въпроси или коментари относно настоящата политика, моля свържете се с нас:

  • тел. 0886 667833
  • Имейл адрес: sales@greencoffee.bg
  • Пощенски адрес: гр.Варна, бул. Княз Борис I №133, склад №3


КОНТАКТИ НА АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

  • Адрес: гр. София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2,
  • тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40
  • E-mail: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
  • Уеб сайт: www.cpdp.bg