Зелено кафе Зелено кафе - Ultra Green Coffee Цена на зелено кафе

КОИ СМЕ НИЕ ...

За жалост има толкова много компании, които продават продукти online и умишлено остават напълно анонимни. Лъскави уеб страници, големи обещания, но не се представят изобщо и дори и да се опитате да се свържете с тях ще ви е много трудно. Доста грубо, не мислите ли!

 

Фарма Слим ООД е изключителен вносител и дистрибутор за България на капсулите за отслабване Ultra Green Coffee

Ние сме специализирани във вноса и търговията само на висококачествени продукти за отслабване и контрол на теглото, като работим само с реномирани Европейски производители и подбираме много внимателно продуктите, които предлагаме.

Всеки продукт се подлага от нас освен на задължителните лабораторни тестове за безопасност и на допълнителни тестове и проби, тъй като и ние сме по природа леко недоверчиви като повечето Българи. Точно затова искаме да се убедим допълнително в качествата на предлаганите от нас продукти, за да не подвеждаме нашите клиенти и да можем напълно убедено да ги предлагаме.

Таблетките за отслабване Ultra Green Coffee са регистрирани като хранителна добавка към Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/, като се съхраняват в регистриран склад на едро за търговия с хранителни добавки. Това означава, че са минали допълнителна проверка от Българските институции и щом са пуснати на пазара, значи отговарят на всички изисквания.

Разполагаме със сертификати за анализ, удостоверяващи състава на продукта, както и със сертификати, удостоверяващи безопасността за употреба на тези таблетки.

 

НАШИТЕ ПЪЛНИ ДАННИ ЗА КОНТАКТ ...

  • Офис: гр.Варна, бул. Княз Борис I, №133, склад №3
  • ЕИК 148145355
  • ДДС № BG148145355
  • тел: 0886667833
  • email: sales@greencoffee.bg

 

внимание - не превишавайте дневната доза от малинови кетони

Много внимавайте с компании, които не обявяват адрес за контакт в България, а дават само телефон или данни в други страни. Това е грубо нарушение на Закона за защита на потребителя и опит да останат абсолютно анонимни. Почти сигурно е, че продуктите им не са регистрирани официално като хранителна добавка в България, а това означава, че никой не може да ви гарантира, какво точно съдържат и кой реално ги произвежда. Нашите пълни данни за контакт както и някои от сертификатите на продукта ни може да намерите в раздела ЗА НАС на сайта ни.

СЕРТИФИКАТИ НА ПРОДУКТА ...

Сертификат за състав Сертификат за анализСертификат за анализ Сертификат за анализКонстативен протокол от БАБХ за разрешаване пускане на пазара

Поръчай твоето Зелено кафе Сега