Зелено кафе Зелено кафе - Ultra Green Coffee Цена на зелено кафе

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

КОЛКО МОГА ДА ОТСЛАБНА СЪС ЗЕЛЕНОТО КАФЕ?

Отслабването е много субективен процес, тъй като зависи от множество фактори, като начин на хранене, навици, двигателна активност, начин на живот и много важен фактор - придружаващи заболявания. В тази връзка резултатите при всеки клиент е нормално да са различни и да варират, но средно нашите клиенти свалят със Зеленото кафе от 2 до 8 кг на месец.

има ли йо-йо ефект след това?

Най-кратко казано - Не няма. При ползването на нашите капсули за отслабване с екстракт от Зелено Кафе, не се наблюдава така наречения Йо-йо ефект, тъй като свалените килограми не се дължат на лишаване на организма от хранителни вещества, тоест на глад, а на засилване на мастния метаболизъм в черния дроб и на намаляване на глюкозата в кръвта. Така свалените килограми са в рамките на здравословната норма и точно затова лесно се запазват след това.

Колко дълго трябва да ги ползвам, за да отслабна?

Това зависи само от вас, тъй като всеки човек сам решава колко килограма иска да свали и как се чувства най-добре, а от това зависи и колко време ще ползвате нашия екстракт от Зелено Кафе.. Има хора които имат малко излишни килограми и си вземат само 1 опаковка от продукта, докато други си купуват направо 3 опаковки, които са достатъчни за 3 месеца, тъй като този вариант е най-изгоден като цена и е вариант да се свалят повече килограми.

как се пие зеленото кафе?

Нашите капсули с екстракт от Зелено кафе се приемат 3 пъти на ден 30 мин преди основните хранения, тоест преди закуската, обяда и вечерята. Има хора, които не закусват и на тях горещо им препоръчваме да започнат да го правят, тъй като нищо не забавя повече метаболизма от лишаването на организма от сутрешна закуска. Най-добрият вариант, който можем да ви препоръчаме е кисело мляко с цели овесени ядки или каквато и да е друга закуска, богата на протеини и въглехидрати, но не и на мазнини.

мога ли да го ползвам ако кърмя или съм бременна?

Не се препоръчва да се приема по време на бременност или когато кърмите. Всичко което поемате перорално преминава и в кърмата.

Може ли деца под 18 год. да ползват зелено кафе?

Въпреки, че е напълно натурален продукт, ние не препоръчваме този продукт за отслабване да се ползва от хора под 18 години. Ако много държите да го направите, най-добре се консултирайте с личния си лекар или педиатър.

Трябва ли да СПАЗВАМ НЯКАКВА диета, за да отслабна?

С този продукт може да отслабнете дори и без да правите диета, като няма нужда да се лишавате от нищо стига да се храните умерено и разумно. Добре е да избягвате мазното, пърженото и сладкото, но нищо не трябва да е много драстично или крайно. Много важно е да закусвате сутрин, защото така само може да засилите допълнително метаболизма си. Важно е също така да пиете поне 1.5 л вода дневно.

Трябва ли да ходя на фитнес, за да отслабна?

Няма нищо задължително. С помощта на нашия екстракт от Зелено кафе можете да отслабнете дори и да не спортувате, но разбира се ако го правите ще отслабнете още по-бързо и по-лесно, защото това само може да засили допълнително метаболизма и скоростта ви на изгаряне на калориите.

Пречи ли ultra green coffee на съня?

Не, Ultra Green Coffee не води до превъзбуда и нарушение на съня, тъй като количеството кофеин в 3 таблетки, което е дневната доза е колкото 1/4 чаша кафе, тоест почти никакво.

Мога ли да приемам зелено кафе ако съм диабетик?

Да можете, капсулите за отслабване Ultra Green Coffee са безопасни за диабетици. Освен това има множество изследвания, които доказват положителните свойства на екстракта от Зелено кафе върху стабилизиране на нивата на кръвната захар.

Има ли някакви странични действия и реакции?

Нашият екстракт от Зелено кафе е 100% чист и натурален продукт и няма установени странични ефекти.

Цената в уеб сайта крайна ли е или има скрити такси?

Всички цени в интернет сайта ни са крайни с ДДС и няма никакви скрити такси допълнително.

Колко струва доставката?

Доставката е напълно безплатна на територията на цялата страна и се извършва от фирма СПИДИ от Понеделник до Събота в работно време от 9:00 до 18:00 часа

Какъв е срокът за доставка на продуктите?

Доставката се извършва от 1 до 3 работни дни за територията на България, в зависимост от вашето населено място. Поръчки направени до 17.00 ч се изпращат обикновено още в същия ден, тоест може да ги получите още на другия ден. Поръчки направени след 17.00 ч се изпращат към куриера на следващия работен ден. Поръчки направени в петък след 17.00 ч и такива направени в почивен или неработен ден, се изпращат в първия следващ работен ден. Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работно време 9-18ч. В случай, че куриерът не ви намери на посоченият от вас адрес, той ще ви позвъни на посочения от вас телефон, за да се уточните къде и кога да ви достави пратката.

Какви са начините за плащане на продуктите?

Продуктите се изпращат с наложен платеж, което означава, че ще платите стойността на продукта в брой на куриера, чак когато го получите

Поръчай твоето Зелено кафе Сега