Зелено кафе Зелено кафе - Ultra Green Coffee Цена зелено кафе
ВНИМАНИЕ! ДО 58 ЛВ. ОТСТЪПКА САМО ДО !

1 ОПАКОВКА - 90 КАПСУЛИ

Достатъчни за 1 месечна употреба

Поръчка на 1 опаковка Зелено кафе

2 ОПАКОВКИ - 180 КАПСУЛИ

Достатъчни за 2 месечна употреба

Поръчка на 2 опаковки Зелено кафе

3 ОПАКОВКИ - 270 КАПСУЛИ

Достатъчни за 3 месечна употреба

Поръчка на 3 опаковки Зелено кафе

ПОРЪЧКА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ И НА ТЕЛЕФОН 0886/667833
/ Понеделник - Петък от 09.00-16.00ч/

 

Освен всичко това вашата поръчка е 100% СИГУРНА и ДИСКРЕТНА, а доставката напълно БЕЗПЛАТНА, тъй като ще получите продуктите с куриер, с наложен платеж за наша сметка, тоест ще платите само стойността на продуктите и то когато ги получите. Ние ще изпратим продукта в дискретна опаковка, така че никой друг освен вас няма да знае какво точно сте поръчали.

 

Много внимавайте с компании, които не обявяват адрес за контакт в България, а дават само телефон или данни в други страни

Много внимавайте с компании, които не обявяват адрес за контакт в България, а дават само телефон или данни в други страни. Това е грубо нарушение на Закона за защита на потребителя и опит да останат абсолютно анонимни. Почти сигурно е, че продуктите им не са регистрирани официално като хранителна добавка в България, а това означава, че никой не може да ви гарантира, какво точно съдържат и кой реално ги произвежда. Нашите пълни данни за контакт както и някои от сертификатите на продукта ни може да намерите в раздела ЗА НАС на сайта ни.

 

* Всички цени са с ДДС