Зелено кафе Зелено кафе - Ultra Green Coffee Цена на зелено кафе

НАИСТИНА ЛИ ДЕЙСТВА ЗЕЛЕНОТО КАФЕ ...

През Март 2012г. революционно клинично изследване беше представено на 243-тата Национална среща на Американската Фармацевтична Общност. Изследването обхваща период от 22 седмици, през които 16 души с наднормено тегло - 8 мъже и 8 жени, приемат екстракт от зелено кафе, без да променят начина си на хранене.

Резултатите са впечатляващи:

Всеки от пациентите в теста сваля от теглото си средно по 8.04 кг, което е около 10% от теглото му, но най-интересното е, че това се равнява на около 16% от общата им телесна мазнина и при това забележете - без да спазват диета или да правят упражнения.

“Обикновено аз не препоръчвам добавки за отслабване, особено такива, които твърдят ”лесно и бързо отслабване”, но екстракта от Зелено кафе искрено ме удиви. Това което развълнува медиите и научната общност, относно Зеленото кафе, е факта, че хората не трябва да правят нищо особено, когато ползват този продукт. Те няма нужда да правят упражнения, не трябва да пазят диета. Те просто отслабват!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ULTRA GREEN COFFEE ...

  • 100% ЧИСТ ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНО КАФЕ Ние използваме най-чистия екстракт от Зелено кафе, който може да се намери на пазара. Никакви добавки, пълнители, оцветители, консерванти. 100% Натурален.
  • ОПТИМАЛНА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА СЪСТАВКИ Нашите капсули съдържат точно толкова съставки, колкото ви трябват, за максимално отслабване. В 1 капсула има цели 5000 mg Green Coffee Extract /концентрация 20:1/, 45% Хлорогенна киселина. А това е точно толкова, колкото препоръчва Д-р Оз!
  • БЕЗ КОФЕИН И СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИВ 3 капсули от нашия екстракт, което е дневната доза има кофеин, колкото в 1/4 чаша кафе! Освен това няма констатирани никакви странични негативни ефекти.
  • ЛЕГАЛЕН И ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД Този продукт се произвежда само и единствено в Англия от Redrose Manufacturing. За разлика от много други продукти за отслабване, които се продават по интернет е легално регистриран към БАБХ и има всички необходими сертификати

ЕТО И НЯКОИ ОТ СЕРТИФИКАТИТЕ НА ПРОДУКТА. Кликнете върху някой от тях, за да го видите в по-голям размер.

Сертификат за състав Сертификат за анализСертификат за анализ Сертификат за анализКонстативен протокол от БАБХ за разрешаване пускане на пазара

ИСКАТЕ ЛИ И ВИЕ ПОДОБЕН РЕЗУЛТАТ ...

Диди, 28г. от София

Здравейте казвам се Диди, от как се помня се занимавам със спортни танци. Преди 2 години приключих с кариерата си и ежедневното физическо натоварване, и естествено започнах да качвам килограми. Малко, по-малко стигнах до 70кг а бях 50. Моя приятелка от танцовия  клуб ми сподели че тя поддържа форма със Зелено кафе. Поръчах си и аз, като го пия вече 2 месеца и съм свалила 8 кг без да съм правила диета *

Никол, 18г. от Варна

Аз съм Никол и преди 3 дни бях абитуриентка. Бях невероятна на бала с тази тясна и секси лилава рокля :) И  всичко това благодарение на любимата ми сестра и Зеленото кафе. Тя започна да го пие преди 4 месеца и свали близо 17 кг, купи ми и на мен и аз за  2 месеца се отървах от цели 11 кг . Супер яки хапчета. Изпращам ви и снимка *

Борислава, 58г. от Пловдив

Готвачка съм в голям ресторант на топла кухня. Заобикаля ме само храна и ми е много трудно да се ограничавам и да спазвам диета. Видях ваша реклама в интернет и с колежката си поръчахме от Зеленото кафе. Пием го втори месец. При мен ефекта е по-значителен, но аз имам и да свалям повече килограми. Свалила съм до тук 12 кг., а колежката 8 кг. *

* Посочените по-горе резултати са на наши реални клиенти, но са строго индивидуални и е нормално да варират при отделните индивиди.

КУПИ БЕЗ РИСК С 90 ДНЕВНА ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ ...

90 дневна парична гаранция Зелено кафе

НАШАТА ГАРАНЦИЯ Е МНОГО ПРОСТА.
АКО НЕ СТЕ ДОВОЛНИ НИЕ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ!

За нас доволният клиент е на първо място. Ето защо сме готови да предложим и ДЕВЕТДЕСЕТ ДНЕВНА ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ за всички наши клиенти. Гаранцията ни е проста. Или ще останете доволни от ефекта на нашия продукт.... Или ние ще ви върнем парите. Подробности може да намерите в ОБЩИТЕ НИ УСЛОВИЯ.

Поръчай твоето Зелено кафе сега